Benvinguts/es al nostre blog

Aquest bloc és el resultat del treball de curs de l’assignatura “Programes Multimèdia Infantil i Juvenils” de la Menció en TIC del Grau dels Estudis de Mestre d’Educació Primària i Grau dels Estudis de Mestre d’Educació Infantil de la Facultat d’Educació i Psicologia de la Universitat de Girona. Curs 2010-2011. Professora: Josefina Ferrés.

Hem volgut adreçar aquest bloc a analitzar i buscar recursos a la xarxa que estiguin relacionats amb la didàctica de les ciències naturals i les matemàtiques encarat a els/les nens/es de Primària (6 - 12 anys)

dilluns, 6 de juny del 2011

Treballem els animals

A continuació, proposo una activitat online sobre els animals de la matèria de les ciències naturals. Aquesta pàgina la considero molt positiva i interessant no només per el volum de informació i de riquesa amb els exercicis sinó també perquè tracta moltes matèries i les divideix per cicles. La que jo he analitzat que s’anomena animals bàsicament tracta d’agrupar-los en diferents regnes i que els sàpigues diferenciar i ho fa a través d’activitats molt visuals i agradables pels nens.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada